Om SRSWWi

image

Jag kodar hemsidor i ett språk som kallas PHP (PHP: Hypertext Preprocessor) som är ett populärt skriptspråk som främst används för att göra hemsidor dynamiska (det som syns på skärmen kan bestämmas av olika parametrar).

PHP används ofta ihop med databaser som t.ex. MySQL, vilket är en kombination som jag oftast jobbar med.

För att sidor skall se ut, så används numera något som kallas för CSS (Cascading Style Sheets) eller mer vanligt på svenska; stilmall. Här kan färg och form bestämmas.

För bilder och enklare grafiska animationer använder jag PhotoShop.

Utöver hemsidor för Internet, kodar jag även lösningar för Intranetapplikationer, allt från lagersystem till lönesystem.

Målgrupper

Jag vänder mig i huvudsak mot föreningar, förbund och mindre företag, men fråga gärna.

Styrkan

Jag sätter mig tämligen snabbt in i befintliga kodningar och kan ta över eller underhålla befintliga hemsidor. Som ingenjör är jag van att se problem från flera håll och lösa desamma på enklaste sätt.

Jag jobbar lika bra ensam som i grupp och kan erbjuda bra lösningar till bra priser.

Sammanfattat

Allt ovan gör att jag kan erbjuda många olika typer av lösningar för just dig. Det kan vara kompletta ordersystem för ett intranet till en statisk sida som bara visar namn och adress på internet.

Utöver detta så hjälper gärna till att välja webhotel, ordna med domännamn osv, dvs ett komplett paket.

Jag hjälper också till med att sätta igång t.ex. webshoppar med OsCommerce eller Zen Cart, Joomla eller WordPress-miljöer med mera.

Ofta behöver dessa open-source program anpassas till slutkund, och detta hjälper vi gärna till med.